Waar...

…doen we het voor? 

We doen het in eerste instantie voor u.

Maar helaas kunnen we het niet voor niks doen. Ook bij de Spil Webdesign kost het bouwen van en onderhouden van de website geld. Maar we doen er alles aan om zo voordelig mogelijk de site te bouwen waar u tevreden over bent.

We bouwen al websites vanaf € 350,-. Dat zijn dan eenmalige kosten. Daarna blijven we de website onderhouden en kunt u onbeperkt wijzigingen aan laten brengen via een abonnement die u bij ons kunt afsluiten. Er zijn al abonnementen voor €5,50 per maand. Houdt u er rekening mee dat een website vaste jaarlijkse kosten met zich mee brengen. Zoals domeinnaam en hosting. Deze kosten zitten niet in de abonnementsprijs, er zijn verschillende factoteren die de prijs van domeinnaam en hosting bepalen. Deze kunnen wel in het abonnement verwerkt worden.

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen plek is op het World Wide Web. Heeft u niet de financiële ruimte om u website te laten bouwen maken neem dan contact met ons op. Wij willen we met u meekijken wat er mogelijk is en wat we daarin voor u kunnen betekenen.  Wij vinden dat financiën niet de reden mag zijn om geen website te hebben. 

Vul onderstaand formulier in voor vragen over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.