Wie...

…zijn wij? 

In 2020 ben ik gestart met de Spil Webdesign. Ik merkte dat veel mensen wel behoefte hebben aan een website maar niet in staat zijn om er een te bouwen. Bijvoorbeeld omdat de kennis er niet is of omdat er geen tijd voor is. Zo kwamen er vragen of ik misschien een site wilde bouwen. En natuurlijk wil ik dat.

De grote organisaties en bedrijven hebben de website in eigen beheer of besteden er duizenden €’s aan om hun bedrijf/organisatie goed in de markt te zetten. Voor veel mensen is dat onmogelijk. Maar ze hebben wel behoefte aan een plekje op het WereldWijde Web. Daarvoor is de Spil Webdesign. Ik wil die mensen helpen met hun plekje op internet. 

Dan komen we gelijk bij vraag 2

…voor wie zijn we er?

Voor de mensen die wel ruimte willen op het internet maar zelf niet kunnen bemachtigen. Veel mensen maken mooie spullen als hobby. Soms zelfs om een goed doel mee te steunen. Hoe mooi zo het zijn als deze spullen verder komen dan de buurvrouw en de neefjes en nichtjes. 

Zo zijn er ook veel goede initiatieven door non-profit organisaties die wat betekenen in de maatschappij. Organisatie die leven van giften en vrijwilligers. Stichtingen die mensen helpen die het erg hard nodig hebben, die er voor mensen zijn die het zelf even niet kunnen.  

En verder voor iedereen die een mooie website wil laten bouwen.